WAAROM STUDIO ONRUST?

WAAROM STUDIO ONRUST?

Marit Onrust August 23, 2021

Ik, Marit Onrust, werk al ruim 30 jaar in schoenen-, sport- en kledingindustrie. Veel is er veranderd, vooral in het laatste decennium. Het draait steeds meer om cijfers en resultaten.

Het kapitalistische systeem heeft zijn gebreken. Ik begon er in ieder geval steeds meer moeite mee te krijgen. Wat de wereld nodig heeft is positiviteit, inclusiviteit en zorg voor onze planeet.

Dat zette mij aan het denken, wat kan ik daaraan doen? 

Met mijn ervaring wil ik bijdragen aan duurzame consumptie. Dat heb ik gevonden in "alles wat er al is", want alles is al geproduceerd. Met Studio Onrust geven we mooie spullen en bestaande items een nieuw podium, waardoor het makkelijker wordt om voor duurzaam te kiezen.

Samen kunnen we de wereld een beetje mooier maken.

Doe jij met ons mee?